A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

День пам'яті героїв Небесної сотні

Дата: 21.02.2020 12:11
Кількість переглядів: 15

20 лютого – день Героїв Небесної Сотні. Для учнів 7-11 класів у школі відбулася зустріч з активісткою Євромайдану Л. Д. Артеменко. Вона розповіла про свої враження, емоції та почуття під час Революції Гідності, адже перебувала безпосередньо в епіцентрі подій, на Майдані та на власні очі бачила те, що сьогодні ми переглядаємо на фото, відео. Любов Дмитрівна читала вірші, показувала вирізки з газет того часу.

Зі сльозами на очах згадувала хвилюючі  моменти протистояння, відчуття єдності з народом. Лунали також вірші про Майдан золотоніської поетеси Лідії Яр у виконанні учениць 7-А класу. Всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих патріотів. Волонтери вручили гості жовто-блакитну мотанку-оберіг. Тематична виставка, фото Небесної Сотні привернули увагу гості,  учнів та вчителів школи.

        Біля Патріотичної композиції провела бесіду з учнями 3-А класу керівник волонтерського гуртка Нестеренко Т.С. Маленькі школярі власноруч виготовили з паперу янголів, щоб розмістити їх біля міського пам’ятника Героям Небесної Сотні.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень