A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Засідання клубу "Рубікон"

Дата: 09.04.2019 12:27
Кількість переглядів: 13

Відбулося перше спільне засідання шкільного клубу «Рубікон», який об’єднав небайдужих учнів, батьків, учителів навколо вирішення шкільних проблем,  втілення в життя цікавих ідей, пропозицій. Куратор клубу вчитель інформатики Єршова Ю.В. розповіла про необхідність створення такого виду співпраці, аби молодь, батьки, учителі зрозуміли свою роль у розвитку шкільної громади, разом знайшли спільні точки дотику та компромісні рішення.

 Куратор проекту від учнів Нетудихатка Аліна озвучила результати опитування учнівського колективу, їхні пропозиції щодо покращення шкільного життя. До цього процесу долучилися і дорослі, запропонувавши  створити у школі Book-room, Greenlab, осередок активного відпочинку, дошку ідей «Думка +» та багато іншого. Активно пройшло обговорення питань, озвучених директором школи Пузєєвим О.О. щодо залучення батьків до проведення Дня подяки та свята Останнього дзвоника.

     Засідання показало, що спільними зусиллями можна якісно покращити шкільне життя, досягнути у ньому реальних позитивних змін. Тому запрошуємо до співпраці всіх небайдужих. Уперед до змін!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень