A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

ВЧИТЕЛІ ФІЗИКИ ДІЛИЛИСЯ ДОСВІДОМ НА СЕМІНАРІ У САНАТОРНІЙ ШКОЛІ

Дата: 31.01.2019 12:28
Кількість переглядів: 9

30 січня у стінах Золотоніської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату відбувся міський семінар учителів фізики з теми "Експериментальна робота на уроках фізики та астрономії".  У рамках семінару вчитель фізики Чучко Ігор Валерійович презентував методичний кейс  "Використання цифрової лабораторії Einstein на уроках фізики".

Учитель продемонстрував методику проведення демонстраційних експериментів та лабораторних робіт з фізики з застосуванням цифрового вимірювального комплексу. Уміє Ігор Валерійович усе розказати і показати до ступно і цікаво! Учитель фізики Форостян Віталій Олександрович провів урок фізики у 10 класі. Це була лабораторна робота "Вимірювання прискорення вільного падіння". Учні проводили досліди за допомогою старих практичних методів і за допомогою сучасної цифрової лабораторії Einstein. Було дуже цікаво, експериментально, доступно. Учителі зробили висновок, що для учнів дуже корисно спочатку набути практичних навичок, проводячи досліди та виконуючи обчислення традиційними методами, а вже потім ці ж досліди провести за допомогою Einstein. Тільки тоді в учнів будуть міцні знання. 

Завершальним акордом семінару став міні-практикум з елементами тренінгу "Жив був педагог", який у надзвичайно доброзичливій атмосфері провела практичний психолог Андрущенко Ольга Іванівна. 

Дуже приємно визнавати, яких професійних вчителів фізики має санаторна школа-інтернат. Обидва вони добре знають свою справу, люблять дітей, постійно вдосконалюють та розвивають методику викладання та свої знання, йдуть в ногу з часом. 

Атмосфера творчості панувала на семінарі ще й тому, що вчителі фізики міста надзвичайно дружні, вміють і люблять ділитися не лише досвідом, але і теплом. Такі ж щирі на добрі слова та нові методичні знахідки методисти відділу освіти Тетяна Василівна Янча та Юлія Андріївна Осадча. Колектив Золотоніської санаторної школи-інтернату щиро всім дякує, зичить добра і здоров'я.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень