A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

ІІІ регіональний фестиваль з робототехніки

Дата: 28.01.2019 12:30
Кількість переглядів: 15

27 січня 2019 року на базі Черкаської ЗОШ № 30 відбувся третій регіональний фестиваль з робототехніки. 

Учасниками цьогорічного фестивалю FIRST LEGO League стали понад 500 учнів, які представляють 128 команд загальноосвітніх навчальних закладів не лише Черкаської, а й Миколаївської області та м.Києва.

Наше місто представляли команди гімназії ім.С.Д.Скляренка та спеціалізованої школи № 2 інформаційних технологій.

 У проведенні заходу брали участь не тільки учнівські команди та їх тренери, а і батьки учасників, волонтери та судді з числа освітян нашого міста.

На початку кожного навчального року, команди у всьому світі отримують Завдання Сезону, яке вони мають вирішити впродовж декількох місяців та презентувати на фестивалі. Завдання кожного року присвячено певній актуальній світовій науково-технологічній проблемі. Коло цих проблем дуже широке, обирається реальними вченими та інженерами, і охоплює такі теми, як, наприклад – глобальний клімат, захист океанів, утилізація сміття, сучасні освітні технології та інші. В цьому сезоні тема FIRST LEGO League «Вперед на Орбіту»,  присвячена вивченню соціальних та фізичних проблем з якими зіштовхується людина в космосі. Працюючи над розробкою даної теми, наші діти мали можливість відчути себе науковцями, винахідниками та інженерами.

З великим задоволенням вітаємо команду гімназії ім.С.Д.Скляренка «Wizards» (тренер – Литвиненко О.І.) з перемогою у категорії «Основні цінності». А також команду СШІТ № 2 «LEGO wonders» (тренер - Літвінська К.С.) з нагородою у номінації «Співпраця і співдружність» та команду гімназії ім.С.Д.Скляренка «Cyber kids» (тренер - Гаврюшенко А.М.) з нагородою у номінації «Ефектна презентація».

         Бажаємо юним робототехнікам нових творчих здобутків і наполегливості у досягненні поставлених цілей.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень