A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Команда першої школи перемогла на регіональному турнірі з фінансової грамотності

Дата: 02.11.2018 12:36
Кількість переглядів: 10

27 жовтня на базі Черкаського інституту «Університету банківської справи» пройшов другий Регіональний турнір юних знавців курсу «Фінансова грамотність» у Черкаській області. У турнірі взяло участь 12 команд із закладів загальної середньої освіти області. Серед них – дві золотоніські.

 

Організаторами турніру стали вищезгаданий інститут, а також Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педпрацівників. Спонсорами заходу виступили три банки – “Укргазбанк”, “Ощадбанк” та “Райфайзенбанк-Аваль”. Їхні представники взяли активну участь у роботі журі. Також до суддівського складу увійшли викладачі банківського інституту та педагоги міста Черкаси.

За підсумками змагань перемогу здобув колектив «ZOLO» Золотоніської спеціалізованої школи №1 під керівництвом учителя Наталія Кодак. Крім цього, відзнакою журі, оргкомітету та директора Черкаського банківського інституту був нагороджений капітан команди-переможниці Віталій Веремієнко.

Інша команда – «ЗОЛОЛІГА» – посіла третє місце. Вона поєднала в собі учнів гімназії та п’ятої школи під керівництвом Світлани Заєць.

Призери отримали цінні призи від представників “Укргазбанку” та ступеневі дипломи. Керівники команд, які підготували дітей до турніру, отримали подяки. Організатори відзначають усіх учасників, які жваво захищали свої доповіді, активно вели живу дискусію, дебати та полеміку. Ця форма змагань, на їхню думку, є досить актуальною на сьогодні, адже розвиває у дітей уміння висловлювати думки, захищати своє бачення та відстоювати власну позицію.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень