A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Мама, тато, я - спортивна сім`я

Дата: 09.04.2019 12:39
Кількість переглядів: 10

       Напередоднi Всесвiтнього дня здоров'я, який вiдзначають 7 квiтняу ДНЗ  ЗР " Калинка" вiдбулося спортивне свято " Мама, тато i я - спортивна сiм'я", у якому було задіяно дітей старшої групи «Метелики».

Учасниками свята були також батьки. Мета цього свята була всім зрозуміла: здоров’я, здоров’я і ще раз здоров’я; у ігровій та пізнавальній формі закріпити знання дітей про здоровий спосіб життя.

      До свята заздалегідь усі  дуже серйозно готувалися: лунали гучнi пiснi про спорт i здоров'я, прислiв'я, приказки, спортивні танцi з м'ячами, стрiчками . Не обiйшлося i без веселої гостi - Клоунеси Іриски ( фізінструктора Кузьміної Т.І.),  яка провела змагання мiж двома командами "Козачата" та " Посмiшка". Разом з малятами в змаганнях приймали участь батьки,  якi так як і діти,  виконували  стрибки на м'ячах, у мішках,  пролiзання в тунелі. Завершилося свято підведенням підсумків.   Звичайно перемогла дружба,  а родини, якi приймали участь у змаганнi, були нагороджені дипломами.  Не забули дорослі і про медалі для дітей, щоправда, цього разу вони були не металеві, а шоколадні. Свято вдалося на славу: всi залишилися задоволенi вiд участi у такому чудовому дійстві.

        Ми всі дуже вдячні всім, хто був з нами, хто підтримує здоровий спосіб життя, хто бореться з шкідливими звичками., хто знаходить час для спілкування з своїми дітьми.

        Бути здоровими – значить бути веселими, життєрадісними з надією зустрічати новий день, бути по-справжньому щасливим.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень