A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Церемонія нагородження випускників закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування золотими медалями „За високі досягнення у навчанні“ та срібною медаллю „За досягнення у навчанні“

Дата: 16.06.2022 12:45
Кількість переглядів: 12

   

Валерій Данилевський

16 червня в приміщенні ОВА відбулася церемонія нагородження випускників закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування золотими медалями „За високі досягнення у навчанні“ та срібною медаллю „За досягнення у навчанні“.

У присутності педагогів та батьків начальник ОВА Ігор Табурець, звернувся до випускників із напутнім словом. Зокрема він зазначив: "Маю дійсно велику честь сьогодні привітати наших випускниць з високими нагородами. Шлях навчання надзвичайно непростий і проходять його дійсно наполегливі, сміливі та цілеспрямовані люди. Надзвичайно приємно, що в нас в Україні є така талановита молодь і це свідчить про те, що нас спіткає лише світле майбутнє, лише перемога і мир. Дякую вам за ваше відношення до навчання, за вашу творчість, життєву позицію, патріотизм. Несіть знання по всьому життю, збагачуйтесь знаннями і не зупиняйтеся на досягнутому !"

Від імені випускників до присутніх звернулася випускниця Черкаської санаторної школи Лихолай Надія, яка висловила подяку українським військовим, завдяки героїзму яких діти мають можливість навчатися, та обласній військовій адміністрації за сприяння у здобутті освіти.

У рамках заходу випускники передали обереги та листи зі словами підтримки для українських військових.

Такий захід для випускників інтернатних закладів відбувається вперше. Цього року свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти отримують 96 вихованців таких закладів освіти області. 9 з них у сьогоднішній непростий час своєю наполегливою і сумлінною працею здобули право на нагородження золотими і срібними медалями за високі досягнення у навчанні.

Урочистою частиною заходу стало вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти, золотих і срібної медалі та подарунків.

Тож, дорогі випускники, нехай легким і успішним буде ваш життєвий шлях !!!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень