A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Заслужена нагорода

Дата: 28.11.2022 12:57
Кількість переглядів: 6

Заслужена нагорода

23-25 листопада 2022 року відбулися Тринадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» й Чотирнадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті». Цьогоріч уперше за чотирнадцять років виставки об’єднані й проводилися у змішаному форматі (онлайн, дистанційно, заочно).

Привітання учасникам, організаторам і гостям надіслали Міністр освіти і науки України Шкарлет Сергій Миколайович, президент Національної академії педагогічних наук України Кремень Василь Григорович, директор Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Баженков Євген Володимирович.

Виставки супроводжувала змістовна тематична програма, яка включала 65 заходів у онлайн режимі за участю керівників, провідних фахівців і науковців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», практичних працівників сфери освіти, а також студентів, учнів, батьків і широкої громадськості. Обговорювалися питання щодо застосування сучасних інформаційних технологій в освітньому процесі, упровадження інноваційних технологій і методик формування ключових компетентностей здобувачів освіти, інтеграції вітчизняної освіти у європейський освітній простір, запровадження моделі сучасного уроку з фізичної культури в ЗЗСО, формування готовності педагогів до застосування нових підходів із впровадження модельної навчальної програми з фізичної культури в освітньому процесі, безпечного освітнього середовища, системи роботи закладу освіти з виявлення і розвитку інтелектуально обдарованих дітей та молоді, модернізації інформаційно-ресурсного забезпечення освітнього процесу, психологічного комфорту та благополуччя учасників освітнього процесу в умовах війни, способи психологічної допомоги, використання ресурсів і інструментів для гейміфікації освітнього процесу, актуальних методик розвитку креативності, упровадження дослідницького навчання здобувачів освіти предметів природничо-математичного циклу, моделі розвитку лідерства в державному управлінні освітою для Нової української школи, залучення студентів і молодих вчених до start-up проєктів тощо.

Золотоніську територіальну громаду на виставці «Сучасні заклади освіти» в номінації «Упровадження сучасних технологій і методик формування ключових компетентностей здобувачів освіти» представляв Деньгівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа I-III ступенів – заклад дошкільної освіти» Золотоніської міської ради Черкаської області. Колектив закладу на чолі з директором Поляковою М.Г. став переможцем виставки за посібник «Ключові компетентності - передумова якісної освіти».

Щиро вітаємо адміністрацію та педагогічний колектив Деньгівського НВК з перемогою на міжнародному рівні! Бажаємо нових високих досягнень і перемог!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень