A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Виставка архівних документів

Дата: 10.12.2021 14:09
Кількість переглядів: 11

На базі районного будинку культури м.Золотоноші 06-08 грудня 2021 року відбулася виставка архівних документів Української республіканської капели «Світовий тріумф «Щедрика» - 100 років культурної дипломатії України».

Подія була організована спільними зусиллями Золотоніської СШІТ № 2 (Галат М.М.) та Молодіжного клубу журналістики (Черв`якова О.С.) за сприяння Тіни Пересунько, що люб’язно погодилася надати архівні документи для створення унікальних експозицій.

Ведучими виставки були Вікторія Калінченко, Діана Кравченко і Євгенія Костальєва, учениці 9 класу СШІТ №2 та учасниці МКЖ. Дівчата розповіли відвідувачам про унікальність українського «Щедрика» у світовому контексті, продемонструвавши його самобутність та історичне значення в контексті світової культури й історії.

Особливу зацікавленість виставка викликала в старшокласників та педагогів Золотоніської СШІТ №2 (Вертипорох О.М., Галат М.М.), Золотоніської ЗОШ №5 (Бицак Л.Б.), Золотоніської СШ №1 (Ліханова Н.В., Стрілець Л.В., Озірська С.І.).

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень