A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Тиждень економіки з Афлатуном

Дата: 04.04.2019 14:21
Кількість переглядів: 22

У рамках реалізації міжнародної програми «Афлатот» у дитячому садку «Веселка» з 25.03. по 29.03.2019 року пройшов тиждень економіки. Упродовж  тижня проведені заходи: ранкові кола з іграшкою Афлатуна, економічні дидактичні, сюжетно-рольові, рухливі ігри з Афлатуном, ігрові ситуації з соціально-фінансової освіти, бесіди на теми: «Землю красить сонце, а людину – праця», «Економіка для всіх», «Бюджет моєї сім’ї» та інші; читання економічних авторських казок.

Вихователями було запропоновано батькам разом з дітьми провести спостереження «Які гроші живуть у маминому гаманці», здійснити покупки у магазинах міста.

Кульмінацією тематичного тижня було проведення музично-спортивної розваги «Поспішають дошкільнята Афлатуна з днем народження вітати». Діти середніх груп «Чомучки», «Сонечко», старшої «Квіточка» разом з вихователями, музичним керівником підготували подарунки та музичні вітання для іменинника. З Афлатуном потанцювали руханку «Плещемо в долоньки», пограли в рухливі ігри: «Іменинний пиріг», «Тин». А іменинник  почастував усіх гостей пирогом з вишнями і калиною.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень