A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

«Танцюй для Перемоги»

Дата: 08.05.2023 14:23
Кількість переглядів: 14

   

Золотоніська спеціалізована школа 2 інформаційних технологій.

«Танцюй для Перемоги» – таким був слоган грандіозного благодійного танцювального дійства, що відбулося в СШІТ № 2. Танцювальний батл класних колективів, благодійний ярмарок, виступ рок-гурту «Collapse» та барабанщиків школи – все для того, аби висловити безмежну й безвимірну вдячність нашим ЗСУ й зібрати кошти на засоби від комарів для військових.

Виступи класних колективів судило високоповажне журі у складі Ірини Кузнєцової, Лесі Орленко, Маргарити Лазарєвої та Юлії Денисенко. Перемогу здобули учні 7-А класу; учні 8-А та 6-Б зайняли друге й третє місця відповідно. Приз глядацьких симпатій отримав 6-А клас. Драйвові, сучасні, патріотично спрямовані, неповторні й чуттєві виступи команд на якісь хвилини повернули всіх у щасливі довоєнні часи, і від цього ще більше хотілося дякувати нашим ЗСУ за можливість жити, творити, відчувати… А найкраща подяка, звісно, та, яку можна спрямувати на допомогу військовим. І колектив СШІТ № 2 справився із цим завданням на відмінно.

Наприкінці заходу було оголошено суму, зібрану нашими неповторними учнями, вчителями, батьками й гостями. Вона становила 17900 гривень. Ці кошти відразу було передано представниці ГО «Золотоніський координаційний комітет сприяння обороні України» Юлії Денисенко. І вже завтра кожна гривня буде спрямована на допомогу Збройним Силам України.

Щиро віримо в Перемогу й наближаємо її разом!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень