A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Екскурсія на ТОВ «Золотоніський ЛГЗ «Златогор»

Дата: 04.04.2019 14:30
Кількість переглядів: 10

Наше місто має багату і цікаву історію; чим більше ми дізнаємось про нього, тим більше любимо рідну Золотоношу. Ми знаємо, що  у Золотоноші є багато підприємств. На них працюють люди, випускають різноманітну продукцію.

Для того щоб батьки нинішніх випускників ознайомились із роботою підприємств, міська рада та відділ освіти організували екскурсію на виробництва міста.

3 квітня 2019 року група батьків (по кілька представників від батьківських колективів шкіл) відвідала ТОВ «Золотоніський ЛГЗ «Златогор». На прохідній нас радо зустрів начальник цеху хімводопідготовки Анатолій Григорович Олексенко. Почав він свою розповідь із історії створення заводу, а вона досить давня і славна. Адже створено завод у далекому 1896 році із колишньої винокурні, на якій тоді працювало лише 4 особи. Сьогодні ТОВ «Золотоніський ЛГЗ «Златогор» - одне з провідних підприємств лікеро-горілчаної галузі України. Його продукція постачається більше як у 50 країн світу: Німеччину, Іспанію, Канаду, Польщу, Ізраїль, Молдову, країни Балтії та інші. І причина цієї популярності одна-висока якісь лікеро-горілчаних виробів, які світ знає під торговою маркою «Златогор». Є тут лінія і сувенірної продукції, при чому як на потік, так і ручної роботи. З 85 найменувань  напоїв «родзинкою», безумовно, є бальзами, що випускаються під маркою «Давній рецепт». Завод входить у четвірку найпотужніших підприємств галузі.

Під час екскурсії ми дізналися багато цікавого і нового: у декупажному складі побачили, де зберігається сировина; у розливному цеху мали змогу поспостерігати за багатьма процесами, які виконували переважно жінки; лаборанти розповіли про важливість своєї роботи у виробництві якісного товару, а у демонстраційних шафах побачили нові зразки продукції.

Ми щиро вдячні за екскурсію (таку форму роботи з батьками) міській владі та відділу освіти. Адже краще один раз побачити, ніж декілька разів почути. Бажаємо успіхів і чекаємо нових запрошень.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень