A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Засідання методичної спільноти вчителів образотворчого мистецтва

Дата: 03.01.2023 14:38
Кількість переглядів: 6


     

03 січня 2023 року на базі Золотоніської СШІТ №2 відбулося засідання методичної спільноти вчителів образотворчого мистецтва ЗЗСО Золотоніської територіальної громади.

Консультант КУ"ЗЦПРПП" Осадча Ю.А. проаналізувала роботу спільноти за І семестр та окреслила основні завдання на ІІ семестр 2022-2023 н.р. Керівник методичної спільноти, вчитель образотворчого мистецтва Золотоніської ЗОШ №5 Ніцак Н.І. проаналізувала участь учнів шкіл громади в творчих конкурсах у І семестрі.

Вчитель образотворчого мистецтва Золотоніської СШ №1 Ліханова Н.В. презентувала художньо-творчу діяльність школярів у формуванні вмінь та навичок з різних видів мистецтва. Неля Валеріївна долучила до практичної діяльності всіх членів спільноти, провівши майстер-клас "Використання на уроках образотворчого мистецтва цікавих та незвичайних технік малювання". Вчитель образотворчого мистецтва Кропивнянської ЗОШ Брикун Т.І. детально розкрила тему "Рефлексія на уроках образотворчого мистецтва. Дидактичний супровід" та залучила до активностей педагогів. Досвідом роботи поділилися члени спільноти, які атестуються в цьому навчальному році.

Засідання відбулося в творчій, невимушеній, дружній атмосфері.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень