A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

До уваги учасників СЕРТИФІКАЦІЇ 2022 року!

Дата: 22.09.2022 14:43
Кількість переглядів: 16

До уваги учасників СЕРТИФІКАЦІЇ 2022 року!

Після успішного проходження першого етапу кожен учасник сертифікації бере участь у другому її етапі – заповнює Анкету самооцінювання. Відповідно до п. 26 Положення про сертифікацію педагогічних працівників учасники сертифікації, які за результатами незалежного тестування допущені до подальшої участі у сертифікації, мають здійснити самооцінювання власної педагогічної майстерності з формування в учнів ключових компетентностей і вмінь, визначених у частині першій статті 12 Закону України “Про освіту”.

Метою другого етапу є:

???? відстеження та оцінювання учасником сертифікації динаміки особистісного зростання й індивідуального розвитку;

???? виявлення сильних і слабких сторін власної професійної діяльності;

???? осмислення досягнутого та проєктування подальшого професійного вдосконалення.

Державною службою якості освіти України затверджено форму анкети самооцінювання власної педагогічної майстерності учасником Сертифікації-2022 та методичні рекомендації щодо її заповнення (наказ від 01.08.2022 № 01-10/73 https://cutt.ly/UVcTSnw). Уперше для заповнення анкети самооцінювання Державна служба якості освіти планує використовувати інформаційно-аналітичну систему EvaluEd (https://cutt.ly/IVcTnSt), яка допоможе швидко опрацювати отримані дані та надіслати учаснику сертифікації візуалізовані результати.

Анкета містить 60 тверджень, зміст яких відповідає трудовим діям професійних компетентностей, визначених професійним стандартом за професіями «Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти», «Вчитель закладу загальної середньої освіти», «Вчитель з початкової освіти (з дипломом молодшого спеціаліста)»: https://cutt.ly/AVcT5Ge.

Анкету можна заповнити з використанням комп’ютера, смартфона або планшета, які мають доступ до мережі Інтернет, протягом строку, вказаного на інформаційному повідомленні на офіційному вебсайті Служби в розділі «Сертифікація» (https://cutt.ly/UVcTSnw). До моменту закриття формуляра (останній крок) або закінчення доступу до Анкети учасник може змінювати варіанти відповідей необмежену кількість раз. Обов’язково потрібно надати відповідь на усі 60 тверджень!

Алгоритм заповнення та надсилання Анкети подано в Методичних рекомендаціях щодо заповнення учасником сертифікації анкети самооцінювання власної педагогічної майстерності.

Протягом 3-х робочих днів з моменту надсилання Анкети до Служби учасник сертифікації отримує візуалізацію Анкети у вигляді діаграм для проєктування програми власного професійного розвитку.

Бажаємо учасникам успішного проходження усіх етапів сертифікації!

#ЯкістьОсвітиКиєва

#Сертифікація2022

#Сертифікація


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень