A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Виставка «Інноватика в сучасній освіті»

Дата: 27.10.2021 14:52
Кількість переглядів: 7

 

20-22 жовтня 2021 року в Київському Палаці Спорту відбулася Тринадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті».
У її роботі взяли участь 5 закладів дошкільної та загальної середньої освіти, 3 заклади професійної (професійно-технічної) освіти Черкаської області на чолі з Управлінням освіти і науки Черкаської облдержадміністрації та КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради».
Під час заходів виставки висвітлювались питання цифрової компетентності педагога, інноваційних стратегій профорієнтаційної роботи в закладах освіти, впровадження кращих освітніх практик у системі підтримки дітей з особливими освітніми потребами, розвитку напрямів STEM-освіти у вимірі модернізаційних процесів, організації єдиного навчально-інформаційного простору в умовах змішаного навчання, застосування мультимедійних технологій в освітньому процесі, проблеми дистанційного навчання та шляхи їх вирішення тощо.
Щиро радію успіхам наших освітян за результатами участі – 6 золотих та 2 срібних медалей!
Управління освіти і науки ОДА нагороджено Дипломом «За активне впровадження інноваційних педагогічних технологій в освітній процес»; мені вручено Подяку «За плідну організаторську діяльність вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти».
Досягнуті результати є показником правильно вектору розвитку та діяльності освітньої галузі області. Так тримати колеги!

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень