A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Мала педагогічна рада в ЗОШ №6

Дата: 11.02.2019 15:03
Кількість переглядів: 15

У понеділок відбулася « мала педагогічна рада» по підсумках проведення у школі Дня учнівського самоврядування, на яку було запрошено учнів-дублерів та адміністрацію школи. Голова учкому Носенко Максим (в.о.директора школи) поділився своїми враженнями від цього заходу, привітав  учнів з успішним дебютом ву ролі вчителів. Роман Бакай та Бартукова Дарина (в.о. заступників директора) визнали, що професія вчителя досить складна і відповідальна.

Усі подякували своїм наставникам за якісну підготовку до уроків, підтримку і допомогу у їх проведенні.  Приємним сюрпризом став перегляд фотографій з найяскравішими моментами Дня самоврядування.

      Від адміністрації школи виступили заступники директора Галат Н.Г., Фурдига Н.А., психолог Степанюк В.І., соціальний педагог Озірська О.В., які розповіли про своїх дублерів, підтвердили старанність, відповідальність учнів при виконанні своїх обов’язків та проведенні уроків. Директор школи Пузєєв О.О. відзначив, що День учнівського самоврядування, на його думку, пройшов організовано, щиро, весело. Приємно, що цього дня школу також відвідали  її випускники.

     Наприкінці діти скористалися нагодою, щоб привітати Олександра Олександровича  з днем народження і вручили повітряні кульки у формі сердечок.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень