A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Новорічне свято

Дата: 02.01.2020 15:38
Кількість переглядів: 24

Найпершими у школі зустрілися на новорічному святі учні 1-2 класів. Зі словами вітань до них звернувся директор школи О.О.Пузєєв, побажавши веселих свят та канікул. Школярі поринули у новорічну казку,  із захопленням сприймаючи кожне слово казкових героїв.

Вони були активними учасниками веселих ігор та цікавих конкурсів. Можна сказати, що протягом свята малеча не сиділа на місці ні хвилини. У залі лунали новорічні пісні, запалювали своїми ритмами таночки. Новорічне свято вдалося на славу!

                 Весело, цікаво пройшло Новорічне свято для учнів 5-7 класів. Творчі, креативні школярі разом зі своїми класними керівниками підготували цікаві новорічні виступи. Учні 6-А класу «запросили» на свято зірок української естради, створивши неперевершені образи та новорічні вітання від кожного з них. Учні 5-Б класу заспівали Новорічну пісню, цікаво представивши її. 5-А клас побував у ролі дванадцяти місяців. Дівчатка 6-Б класу затанцювали танок «Калина-калина». Цікавими біли виступи семикласників: 7-А клас запалював під попурі сучасних пісень, а 7-Б  – разом з танцюючим класним керівником. Усі переконалися: наші діти справді талановиті!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень