A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Шкільна прес-конференція

Дата: 08.12.2021 15:41
Кількість переглядів: 15

 

Олексій Сальніков   Кропивнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 

Програма шкільного курсу з української мови для учнів 10 та 11 класів включає розділ «Практична риторика». Це можливість удосконалити вміння говорити, готувати та виголошувати промови, встановлювати контакт з аудиторією. А ще спробувати себе в ролі журналіста, блогера, кореспондента, репортера…

Саме 10-класники Кропивнянської ЗОШ І-ІІІ перевтілилися у таких собі серйозних представників медіа й стали учасниками шкільної прес-конференції. Запитання вони ставили також не менш відповідальним молодшим колегам, учням 6 класу, які стали переможцями Всеукраїнського конкурсу «Кіберніндзя», - це Брикун Маргариті та співавтору роботи Сальнікову Остапу. Поряд із переможцями їхні наставники, вчителі школи - Тетяна Брикун та Олексій Сальніков.

Юних журналістів: Гриб Дарину, Стеценко Анну, Сальнікову Анастасію, Бойченко Вікторію, Лущик Каріну, Бесараба Артема цікавили питання про створення мультиплікаційного фільму: які фігури зроблено, за який час, скільки кадрів знято, які емоції переповнювали, коли дізналися про перемогу, виникнення ідеї про участь та інші. Діти та їх наставники дали відповіді на запитання; Олексій Олександрович та Тетяна Іванівна запропонували провести майстер-клас: спробувати за допомогою програми на смартфоні відчути себе мультиплікатором. До участі доєдналися учні 6 класу та 11, які також були присутні у залі.

Можливо, хтось з учнів і обере в майбутньому професію журналіста, мультиплікатора чи вчителя, адже 45 хвилин з дітьми працювали учитель української мови Лідія Олексієнко, учитель інформатики Олексій Сальніков, керівник гурткової роботи Тетяна Брикун, педагог-організатор Олександр Пузєєв. Пропонуємо, навчаємо, розвиваємо, допомагаємо, радіємо та даруємо хвилинки слави нашим учням!

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень