A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Є люди, як зорі

Дата: 05.12.2018 15:59
Кількість переглядів: 45

        Є люди, як зорі. Вони згасають, а світло, яке вони дали, ще довго мандрує Всесвітами наших душ, нагадуючи кожному, хто ми, що ми, для чого ми… Таким був Іван Семенович Дробний - світла, добра, чуйна людина. Педагог, наставник, порадник, друг, товариш. Відмінник народної освіти, Член Спілки письменників України, ветеран праці, почесний громадянин міста Золотоноші.

     Напередодні сороковин з дня смерті в Золотоніській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 6  відбувся Вечір його пам’яті. Весь педагогічний колектив, численні гості, представники родини ділилися спогадами про цю велику Людину. Фото та відеоматеріали нагадали про спілкування з ним учнів, колег, ветеранів педагогічної праці. Звучали поезії Івана Семеновича, пісні, написані на його вірші.

      Хвилиною мовчання всі вшанували пам’ять колеги. Нехай вона ніколи не згасає.  Хай буде вона у кожному слові, народженому ним. Хай буде вона у кожному, хто черпав натхнення із його поезій, хто спілкувався з ним, хто чекав від нього дружньої поради чи доброго слова.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень