A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Вибори президента учнівського самоврядування

Дата: 12.04.2023 16:06
Кількість переглядів: 34

       

Золотоніська Гімназія ім СД Скляренка

Однією із основних ланок у становленні колективу гімназії є учнівське самоврядування, як спосіб та принцип організації учнівського колективу, що забезпечує комплексний підхід до виховання учнів шляхом їх залучення до систематичної участі в освітньому процесі.

Демократизація виховної діяльності гімназії передбачає широкий спектр напрямків формування активної особистості: пробудження національної самосвідомості учнів, розвиток самостійності, готовності займати активну позицію в колективній діяльності й брати на себе відповідальність, вміння відстоювати власні та колективні інтереси, розвиток здатності до розв'язання нестандартних проблем. Учнівське самоврядування є незамінним помічником педагогічного колективу.

10 квітня відбулися вибори президента учнівського самоврядування. Участь у виборах взяли учні середньої та старшої ланки.

Про своє бажання зайняти пост президента парламенту заявили 5 кандидатів: Вовк Анна ( 9-А клас), Качкалда Ірина (9-Б клас), Кондратенко Варвара (8-б клас), Мєшков Роман (9-б клас) та Терісаян Крістіна (8-б клас).

Кандидати в президенти попередньо у відео зверненні висвітлили програму своєї майбутньої роботи. Із наймолодших гімназистів середньої ланки утворена незалежна лічильна комісія (12 осіб), яка забезпечила проведення виборів та підрахунку голосів, відданих за кандидатів.

Під час голосування була відтворена атмосфера справжніх виборів — гімназисти позначали свого кандидата в бюлетенях і кидали їх в спеціальну скриньку для голосування. Після виборів бюлетені були успішно підраховано лічильною комісією, декілька разів перераховувались, щоб все було точно. Переможця цієї запеклої боротьби буде оголошено під час офіційної інавгурації президента учнівського самоврядування, а поки що лідер цих перегонів готує презентацію своєї команди, які будуть допомагати керувати гімназією, адже як відомо – самоврядування третя гілка влади в школі.

А результат голосування :

Анна Вовк – 42 голоси;

Качкалда Ірина – 16 голосів

Кондратенко Варвара – 9 голосів

Мєшков Роман – 38 голосів

Терісаян Крістіна – 10 голосів.

Тож вітаємо нашого нового Президента учнівського самоврядування!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень