A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

День української писемності та мови

Дата: 11.11.2019 16:11
Кількість переглядів: 9

          День української писемності та мови – державне свято, яке щороку відзначається в Україні 9 листопада. Напередодні свята, 8 листопада,  у  читальній залі  шкільної бібліотеки Золотоніської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату відбувся урок з української мови в 5-Б класі, присвячений  Дню української писемності та мови.

Учителька української мови та літератури Панфілова Наталія Іванівна розповіла учням про значення української мови в житті людини. Бібліотекар школи Зуб Л.Д. познайомила присутніх з презентацією «Наша мова – солов’їна» та книжковою виставкою «Про українську писемність та мову». У виконанні учнів цього ж класу Кузьменко О., Базар’ї М., Вовка Н.,Зуба Д., Щербачені Н., Крижанівської А., Буряка Д.  прозвучали вірші про мову.

А трохи згодом, об 11 годині, у різних локаціях школи ми писали диктант національної єдності. У шкільній бібліотеці, навчальних кабінетах, методичному кабінеті діти та дорослі перевіряли свій рівень володіння рідною мовою. Та головне навіть не це, а те, що ми змогли відчути себе частиною великої української родини.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень