A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Новини з шкіл

Дата: 06.03.2018 16:57
Кількість переглядів: 8

Гімназія ім.С.Д.Скляренка активно долучилась до Всеукраїнського проекту  «Smart  school» та  підписала меморандум про співпрацю.

Спеціалізована школа №2 інформаційних технологій стала переможцем всеукраїнського конкурсу проектів серед 100 інноваційних шкіл України «Просування  громадянської освіти в початковій школі в контексті нових державних  стандартів».

Загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів №3 долучилася до проекту “Демократична школа"Всеукраїнської програми освіти для демократичного громадянства в Україні, націленого на підтримку реформ з децентралізації та демократизації середньої освіти в Україні.

Гаврюшенко Анна, вчитель інформатики гімназії ім.С.Д.Скляренка, отримала сертифікат за результатами опанування програмою навчального курсу «Досвід успішних реформ   естонської і фінської освіти для України ІІ  Міжнародного інтернет-марафону за темою «Досвід освіти ХХІ ст.. Європейський контекст».

Кодак  Наталія, вчитель економіки  спеціалізованої школи №1, виборола перемогу в обласному конкурсі проектів  «Підприємництво змінює світ».

Грекало Тетяна, вчитель української мови ЗОШ №6, стала лауреатом Міжнародного   конкурсу для вчителів «Українознавчі пріоритети навчально-виховного процесу».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень