A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Оголошено результати конкурсу ім. Яцика

Дата: 04.04.2021 17:29
Кількість переглядів: 7


Оголошено результати конкурсу ім. Яцика

В Україні підбили підсумки першого марафону з української мови ім. Петра Яцика у дистанційній формі та оприлюднили рейтингову таблицю, до якої увійшли фіналісти та переможці конкурсу.

Як повідомили організатори конкурсу під час онлайн-брифінгу, кількість учасників у 2021 році виявилась рекордною за всі роки проведення конкурсу з української мови ім. П. Яцика. Зокрема, загальна кількість учасників у 2021 році становила майже 26 тисяч конкурсантів з України та майже півтори сотні учасників з інших країн. Усі IV етапи змогли подолати 45% від загальної кількості учасників, або 11 555 конкурсантів.

Наразі заради збереження конфіденційності персональних даних рейтингова таблиця сформована з ID-кодів учасників, які вони отримали в системі HUMAN. Кожен учасник може ввести свій ID-код та побачити кількість своїх балів та місце у рейтингу.

За словами представниці «Ліги українських меценатів» Юлії Вознюк, усі учасники, які посіли 1–3 призові місця, будуть нагороджені дипломами Міжнародного благодійного фонду.

«Усі учасники, які посіли перші місця, додатково будуть нагороджені преміями наших меценатів. Щодо нагородження других місць, то це питання ще вирішується. Можливо, конкурсанти, що посіли другі призові місця, також будуть відзначені преміями. Дипломи та премії будуть вручені впродовж квітня або травня. Для цього організатори зв’яжуться з переможцями самостійно», — повідомила Юлія Вознюк.

Як відомо, у 2021 році конкурс знавців української мови ім. Петра Яцика вперше проходив у чотири етапи на освітній платформі HUMAN, де учасники порційно виконували тестові завдання впродовж одного місяця —  з 26 лютого до 21 березня. Наразі на платформі  можна знайти розширену інформацію про завдання конкурсу, динаміку проходження випробування та звітну статистику за регіонами України і світу.

Переглянути результати


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень