Відділ освіти Золотоніської міської ради та виконавчого комітету

Генеральне прибирання шкільної території в ЗОШ №3

1квітня в нашому навчальному закладі було організовано та проведено генеральне прибирання шкільної території. В позаурочний час долучилися до прибирання як учнівські колективи 5-11 класів так і вчителі школи.

Бадьорі та усміхнені, вони одразу стали до роботи. Проведення таких позаурочних заходів, дають зрозуміти, що за чистотою треба стежити, як за своєю домівкою.

Присвятити годинку свого особистого часу на приведення території школи до ладу зовсім не важко, говорять учні. Тим паче, коли до роботи підходити гуртом.

Поряд зі школярами лопати, віники і граблі до рук взяли і вчителі. Своїм вихованцям вони особистим прикладом доводять: подібні заходи мають об'єднувати всіх навколо однієї мети – піклування про довкілля та підтримання навколишнього середовища у належному стані.

– У нас на пришкільному подвір'ї завжди чисто – смітять тільки дерева восени, коли листя опадає, – жартують школярі – Ми не смітимо бо самим же і прибирати.

Після прибирання, переконані учні, територія навчального закладу виблискуватиме чистотою. І в силах кожного учня, щоб вона залишалася такою і надалі.

Возможно, это изображение (1 человек, стоит и трава)Возможно, это изображение (стоит и трава)Возможно, это изображение (на открытом воздухе и дерево)Возможно, это изображение (на открытом воздухе)Возможно, это изображение (1 человек и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят, дорога, трава, дерево и парк)Возможно, это изображение (1 человек, стоит и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди играют в гольф, люди стоят и трава)Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди играют в гольф, люди стоят и трава)Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят, дорога, небо, улица и дерево)Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят, дерево и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят, на открытом воздухе и дерево)Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и трава)Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят, дерево и трава)Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и на открытом воздухе)



« повернутися до списку новин