A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Заходи з нагоди вручення Всеукраїнської літературно-музичної премії ім. І.С. Дробного

Дата: 17.01.2022 17:41
Кількість переглядів: 9

           

Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 6

Сьогодні у нашій школі урочисто і піднесено. У ній проходять заходи з нагоди вручення Всеукраїнської літературно-музичної премії ім. І.С. Дробного. Зранку учні мали можливість ознайомитися з матеріалами стендів майбутнього шкільного музею поета-земляка, який готується до відкриття. У фойє школи лунали пісні на вірші І.С. Дробного, демонструвалися відеофільми. Бібліотекар підготувала тематичну виставку «Живий у слові поміж нас», де висвітлила життєвий та творчий шлях поета. Спільно з працівниками міської бібліотеки та міського краєзнавчого музею у школі створено виставку книг І.С. Дробного.

Іменинниками свята стали цьогорічні переможці, лауреати престижної премії: прозаїк Іван Дубінін – автор літературно-художнього видання «Іди, сину, іди…», Катерина Вербівська – автор поетичної збірки «Тополине танго», композитор Валерій Скляр. На їхню честь лунали теплі слова вітань.

Концертну програму для учнів і вчителів міських шкіл, поважних гостей підготували та провели працівники міського Будинку культури.

Та, все ж таки, найбільша увага – Івану Семеновичу Дробному. Саме у ці січневі дні він би відзначав 91 рік від дня народження. Золотоноша гідно шанує поета. Його слова живуть серед нас. Його справу продовжують творчі й талановиті земляки.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень