A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ ДРУГИХ КЛАСІВ

Дата: 13.12.2023 16:55
Кількість переглядів: 27

  

СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ ДРУГИХ КЛАСІВ

13 грудня у Золотоніській санаторній школі відбувся практичний семінар вчителів 2-их класів Золотоніської громади на тему «Діяльнісний підхід як спосіб реалізації ідей Нової української школи». Учні 3, 10 та 11 класів , зустрівши учасників зібрання, провели невелику екскурсію. З вітальним словом до педагогів звернулася керівник закладу Оксана Даценко, ознайомивши з навчально- методичною та медичною базами закладу та розповіла про досягнення учнів та вчителів.

Світлана Мадай провела зі своїми другокласниками предметний інтенсив, під час якого презентувала діяльнісний підхід на уроках української мови за допомогою методики «Щоденні 5», яка складається з п’яти видів діяльності: «Письмо для себе», «Читання для себе», «Читання для когось», «Робота зі словами» і «Слухання».

Учитель початкових класів Світлана Мадай продемонструвала, як «Щоденні 5» допомагають виробити у маленьких НУШівців уміння працювати самостійно, робити власний вибір, глибоко висловлювати думки щодо певного питання чи проблеми, аналізувати й приймати рішення.

Справжнім святом для педагогів стала участь у воркшопі «Акварельні фантазії», під час якого створили власні живописні шедеври.

Семінар пройшов на високому методичному рівні, про що зазначили в ході рефлексії педагоги шкіл громади .


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень