A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

161 учитель математики та 341 вчитель української мови і літератури успішно пройшли сертифікацію

Дата: 15.12.2023 16:59
Кількість переглядів: 12

Державна служба якості освіти України

#РусланГУРАК: Шановні вчителі! Попри війну, ви продовжуєте працювати і демонструєте суперможливість навчати за будь-яких умов. Поки наші воїни відстоюють нашу Незалежність та Державність на передовій, ви невтомно виконуєте свою роботу звідусіль: у бомбосховищах під час повітряних тривог, у пунктах незламності під час блекаутів і навіть у снігових заторах. Ви несете світло освіти, віру в перемогу та майбутнє наших дітей. Дякую кожному за незламність, силу духу та високий професіоналізм!

Сьогодні комісія Державної служби якості освіти України визначила пороговий бал для успішного проходження сертифікації серед учителів математики та вчителів української мови і літератури. Цьогоріч сертифіковано 161 учитель математики та 341 вчитель української мови і літератури.

Докладно👉 https://is.gd/4R8sCS

П’ятий рік поспіль Державна служба якості освіти України спільно з Міністерство освіти і науки України та Український центр оцінювання якості освіти проводять сертифікацію педагогічних працівників, мета якої — виявляти і заохочувати педагогічних працівників з високим рівнем педагогічної майстерності, які впроваджують у своїй професійній діяльності прогресивні ідеї та новації.

#СертифікаціяВчителів


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень