A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Всеукраїнська літературно-мистецька премія імені Івана Дробного

Дата: 15.12.2023 17:00
Кількість переглядів: 15

 

Золотоніська ЗОШ N3

15 грудня 2023 року шановане журі Всеукраїнськоі літературно-мистецькоі преміі імені Івана Дробного визначило переможницею в номінації «Проза» ученицю нашої школи, випускницю 2003 року НЕЛЮ РАЇНУ (Заруба).

У школі Неля починала з поезії і була переможницею багатьох обласних та всеукраїнських літературних конкурсів: «Ідеї соборності України», «Тарасовими шляхами», «Вірю в майбутнє твоє, Україно!»

Потім навчалася в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького на факультеті журналістики і 10 років працювала за професією. Далі створювала фестивалі, де хедлайнерами були Onuka, Христина Соловій, Злата Огнєвіч. Сьогодні Неля Раїна має власне видавництво, співпрацює з молодими талановитими письменниками з різних куточків України, просуває проєкти «Читай українською» та «Посилки добра», опікується Центром гостинності для переселенців. І , як мама двох синочків, пише власні розповіді для дітей, добрі, щирі, захоплюючі, повчальні.

Один із перших і надзвичайних проєктів Нелі - це щоденник-мотиватар «Моя нова історія» для жінок, які б хотіли змінити себе, має й сьогодні шалений успіх.

Книга «Кіт, що хотів підкорити ялинку» вийшла наприкінці 2022, а Полтавська обласна філармонія вже поставила за нею неймовірну виставу! Ця історія не тільки про небайдужого до ялинок кота, а й відповідає на питання чому? так. Сьогодні ця книга принесла Нелі Раіній перемогу в престижному конкурсі.

Гордимося нашою талановитою ученицею! Щиро вітаємо з перемогою!

Нелечко, подальших тобі творчих успіхів та здійснення всіх заповітних мрій!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень