A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

#Проєкти_які_змінили_наше_життя

Дата: 16.01.2024 19:53
Кількість переглядів: 13

  

Золотоніська спеціалізована школа 2 інформаційних технологій.

#Проєкти_які_змінили_наше_життя

Наше життя - це постійний рух. Кожного дня відбувається щось цікаве, а новітні винаходи й дослідження змінюють та вдосконалюють наш світ. Але є ті проєкти, які реально змінили погляд і спосіб існування всього людства, і коли глибше над цим замислюєшся, навіть не розумієш, як це могло трапитися.

У цьому ми спробували розібратися разом з одинадцятикласниками.

Що ж з цього вийшло, і про що ми говорили?

Кожен учень та учениця обирали за власним уподобанням проєкт, що їх найбільше вразив, і їхній вибір був дуже цікавим.

Тож які проєкти обрали учні - про це далі. Серед обраних - план забудови Граунд-Зіро - за допомогу місту та нації у зціленні, пам’яті та відновлення; фестиваль Live Aid - за переосмислення значення та моделі благодійності за участю знаменитостей; сонячна електростанція у пустелі Тенгер - за будівництво Великої сонячної стіни.

А ще - великий адронний колайдер - за можливість робити наукові відкриття, які допомагають фізикам розкривати таємниці всесвіту; офшорна вітряна електростанція «Віндебі» - за демонстрацію того, як береговий вітер може давати чисту енергію; перша дитина, що народилася в результаті ЕКО - за створення дива сучасної медицини та МРТ — за революцію у сфері неінвазійної медицини.

Як проєкт, що змінив світ, учнів зацікавила пошукова система Google - за зміну того, як ми думаємо та шукаємо інформацію; онлайн-гра World of Warcraft - за перехід відеоігор на новий якісний рівень та мікропроцесор Intel 4004.

Це були справді захопливі розповіді одинадцятикласників, і саме такі ресурси надихають учителя на пошук нових методів та прийомів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень