A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Всесвітній день читання вголос від учнів 5 - 11 класів

Дата: 08.02.2024 20:50
Кількість переглядів: 16

Коробівський НВК

Всесвітній день читання вголос від учнів 5 - 11 класів

https://www.youtube.com/watch?v=PhQ2jyeFEno

Золотоніська спеціалізована школа 2 інформаційних технологій.

#WorldReadAloudDay #Всесвітній_день_читання_вголос

https://www.facebook.com/zolo.school2/videos/723906449885451

Цікаві новини Деньгівського НВК

Сьогодні, 7 лютого в Україні і світі відзначають Всесвітній день читання вголос. Учні 1 класу Деньгівського НВК долучилися до цієї події. Діти із задоволенням читали свої улюблені книжки друзям, ділилися враженнями від прочитаного 💛💙👫📖📗!

Адже мета Всесвітнього дня читання вголос полягає у тому, щоб надати можливість людям в усьому світі відчути, яке це насправді задоволення — просто читати вголос для інших; щоб нагадати усім про те, що освіта є одним з основних прав людини і це право має кожна людина у світі.Також мета цього свята — зацікавити дітей у читанні книжок уголос разом з друзями та спонукати їх до обговорення змісту. В цілому, свято має надихати дітей і дорослих просто більше читати і спілкуватися між собою. До того ж, таке заняття не тільки сприятиме тому, що дитина читатиме більше книг, а також поповненню її словникового запасу.

https://www.facebook.com/100011457187381/videos/348379788098732?idorvanity=566043164256842

 

Кропивнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Читання – це найвище мистецтво і оволодівати ним, треба все життя. Читаючи, людина залишається з книгою наодинці. Йде особливий внутрішній діалог між книгою і людиною. Діалог, який потребує праці розуму і серця, який дає людині незабутні враження і знання.

7 лютого учні Кропивнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, долучилися до святкування Всесвітнього дня читання вголос. Юні читачі активно взяли участь у вікторині. Читали улюблені книжки та рекламували їх для своїх однокласників. Дитяча фантазія не має меж!

Читання - твоя суперсила!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень