A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Вебінар на тему: «Особливості навчання української мови в 7 класі Нової української школи»

Дата: 09.02.2024 20:53
Кількість переглядів: 10

 

Відповідно до плану роботи КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» та з метою вибору закладами загальної середньої освіти модельних програм та підручників з української мови і літератури та зарубіжної літератури для учнів 7-9 класів 08 лютого 2024 року в дистанційному форматі відбувся вебінар на тему «Особливості навчання української мови в 7 класі Нової української школи».

Учасники заходу мали можливість поспілкуватися з авторами модельної навчальної програми з української мови для учнів 7-9 класів та підручника «Українська мова» для 7 класу Ніною Борисівною Голуб, доктором педагогічних наук, професором, головним науковим співробітником Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України та Горошкіною Оленою Миколаївною, доктором педагогічних наук, професором, завідувачем відділу навчання української мови та літератури Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України.

Учасники вебінару висловили подяку авторам за цікавий і потужний зміст модельної програми та підручника з української мови для учнів 7 класу НУШ.

Модератори заходу – Січкар С.І., завідувач лабораторії суспільно-гуманітарних дисциплін та Архипова В.П., методист лабораторії суспільно-гуманітарних дисциплін.

Захід відбувся на онлайн-платформі та з використанням ютуб-трансляції. Переглянути вебінар можна на ютуб-каналі «Українська мова та література дистанційно».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень