A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Місяць незламності: 2 роки

Дата: 24.02.2024 11:05
Кількість переглядів: 8

 

Золотоніська спеціалізована школа 2 інформаційних технологій.

Місяць незламності: 2 роки. 💙💛

Особливий урок пам’яті, який був присвячений подіям, що відбуваються зараз в Україні, відбувся в 10 класі. Вшановуючи трагічні події російсько-української повномасштабної війни, учні створили плакат під назвою «Місяць незламності: 2 роки».

На цьому уроці вони пригадали ключові моменти та події, які відбулися в Україні: як наша країна стала свідком тяжких випробувань та як у ці непрості часи проявилося справжнє обличчя нації.

Плакат «Місяць незламності: 2 роки» став своєрідним свідченням сили та єднання духу нашого народу. Цей плакат є не лише художньою творчістю, але і своєрідним дзеркалом подій, що трапилися, і спільно з учителем історії Мариною Галат учні обговорили кожну подію та її значення для творення української нації.

Цей урок пам'яті допоміг учням глибше зрозуміти важливість патріотизму, героїзму та єдності в часи випробувань та разом вшанувати тих, хто віддає своє життя за наше щасливе майбутнє.

«Місяць незламності: 2 роки» продовжує нагадувати нам про те, що кожен може зробити внесок у становлення сильної та єдиної нації та на крок стати ближчим до нашої омріяної Перемоги.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень