A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Благодійний концерт «Заряджаємося на Перемогу»

Дата: 01.03.2024 11:13
Кількість переглядів: 28

   

Золотоніська спеціалізована школа 2 інформаційних технологій.

У перший день весни, коли в душі кожного українця тільки одне найзаповітніше бажання – миру й нашої якнайшвидшої Перемоги, Золотоніська СШІТ № 2 зібрала небайдужих до творчості та щедрих на допомогу містян на благодійний концерт «Заряджаємося на Перемогу». Благодійний ярмарок та виступи школярів віддзвеніли музикою віри й надії на тихе та спокійне життя, а спектаклі нот і донатів стали втіленням добра й щедрості, що заполонили кожен куточок серця присутніх. Вечір сили, єдності та музики відбувся задля благородної мети – допомоги нашим ЗСУ, а саме 5-ій окремій штурмовій бригаді 2-го штурмового батальйону мінометної батареї.

Зібраних 33600 гривень уже сьогодні буде спрямовано на допомогу нашим військовим, а ми в свою чергу дякуємо нашим талановитим дітям за неймовірні виступи, їхнім батькам за всебічну підтримку, музичному керівникові Світлані Величко за титанічну працю й душу, вкладену в цей захід. Невимовно вдячні нашим хорошим друзям, чиї імена не потребують представлень, адже відомі кожному мешканцю нашого славного містечка. Найщиріше «дякуємо» Євгену Гонзі, Таїсії Камші, Світлані Бандурко, Герману Полісу, Лесі Соколенко, Ігорю Соколенку, Аллі Павленко, Маргариті Лазарєвій. Слова подяки також Марині Галат та Аліні Марченко за організацію концерту, Ользі Котко й Наталії Туліній за вироби для ярмарку.

І особлива подяка тим, хто долучився ще й «гривнею», хто купував благодійні лоти, хто просто кидав гроші в скриньку, хто соромився навіть слів подяки у відповідь і говорив: «Та не дякуйте, це ж нашим хлопцям, їм потрібніше».

Кінцева нота відзвучала, але емоції та пам'ять про цей незабутній вечір залишаться назавжди. Адже там, де звучить музика добра, завжди буде місце для чудес та надії. А благодійний концерт СШІТ № 2 став символом єдності, допомоги та найкращих людських якостей.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень