A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

ПРО гімназійний івент – «ШКІЛЬНИЙ ОСКАР»

Дата: 30.05.2024 09:09
Кількість переглядів: 19

Здається, шкільний актовий зал сьогодні «збільшився» до незвичайних розмірів, аби вмістити усіх зацікавлених та вмотивованих. Атож! Сьогодні вперше будуть нагороджувати по-особливому, проте, як завжди, тепло та щиро. Тому заперечити славнозвісному англійському письменнику Вільяму Шекспіру про життя, театр, акторів – учасники гімназійного івенту «Шкільний Оскар» не ризикнули. Саме про ролі, місію, натхнення, успіх говорили серйозно. Унікальна атмосфера позитиву, вдячності, якась особлива енергетика налаштувала на активність, відвертість, чуття спільноти та бажання порадіти за успіхи інших.

Отож сьогодні почесну нагороду «ОСКАР» та Дипломи переможця вручали не зіркам Голлівуду, а талановитим гімназистам, які проявили себе у різних сферах: інтелектуальних перегонах, спорті, мистецтві, музиці. Були спогади, кольоровий спектр емоцій, неперевершений «Козацький марш» під звучання української бандури у виконанні Олександра Журби, оригінальний танок з елементами акробатики від Анни Зражевської ( до речі, цей номер на «БІС» дівчина презентувала у Франції). Це додало присутнім барвистих відтінків настрою.

«Титуловані МІС та Містери», а насправді гімназисти – переможці обласних предметних олімпіад та конкурсів отримали заслужену винагороду та щедро ділилися успіхами зі своїми учителями-наставниками, віддаючи перевагу саме їм, а якщо, жартома, то усі 90% - улюбленим «тічерам».

І ще одна ідея, яку ініціювали школярі – «На каву з наставником: хвилини одкровення». Супер! Чудово! Є про що погомоніти, порадіти та порадити!

Наша талановита гімназійна молодь потужно заявила про свій науковий потенціал та власні можливості.

Ми чудово провели час разом, ми спільно писали колоритну шкільну історію у 2023- 2024 році: це було цікаве спілкування, чуттєва подяка.

Ми тішимося успіхами наших учнів, безмежно дякуємо вчителям і батькам за підтримку та партнерський супровід. Дякуємо нашим ЗСУ за можливість проводити такі зустрічі, за іскорки щастя в очах дітей, бо це так важливо!

До нових злетів!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень