A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

День захисту дітей разом з НБУ

Дата: 02.06.2022 18:39
Кількість переглядів: 10

     

1 червня 2022 року Національний банк України запросив  вчителів, школярів та їх батьків упродовж дня долучатися до заходів, присвячених Дню захисту дітей. Педагоги та учні Золотоніської громади, консультанти КУ "ЗЦПРПП" взяли активну участь у роботі. Програма була цікава та необтяжлива. У  рамках заходу було представлено:

  • вебінар “Кібербезпека та схеми шахрайства у воєнний час”, Тетяна Машлаковська, головний експерт НБУ (для учнів 9-11 класів). Підлітки дізналисяся, як захистити свої акаунти в соціальних мережах, як убезпечити власні смартфони та комп'ютери, як купувати онлайн, та за якими схемаами діють шахраї у воєнний час.
  • вебінар "Як благодійність під час війни наближає нашу перемогу", Вікторія Ролік, головний експерт НБУ (для учнів 9-11 класів). Прослухавши вебінар, діти з’ясували, які види благодійності існують, як благодійність допомагає країні наблизити перемогу, хто та чим допомагає Україні та який внесок кожен з нас може зробити задля перемоги.
  • віртуальний тур "Містичні таємниці українських скарбів", Андрій Бойко-Гагарін, старший зберігач фондів Музею грошей НБУ (для учнів 5-11 класів). Відвідавши віртуальний тур, учні дізналися про феномен накопичення українцями скарбів, як накопичували багатства та чому ховали їх в таємному місці.
  • урок-вебінар "Дітям про економіку і гроші", Олексій Геращенко, економіст, підприємець, педагог та письменник (для учнів 5-7 класів та їх батьків). Поспілкувавшись із спікером, діти дізналися, що таке економіка і звідки беруться гроші, як працюють банки, та почують безліч цікавинок про економіку і фінанси.
  • Майстер-клас з виготовлення скриньки у вигляді сейфу для зберігання грошей та секретних речей (для учнів 5-7 класів)

« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень