A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Зустрічі учнів школи з старшим інспектором ювенальної превенції та старостою села

Дата: 30.01.2022 18:40
Кількість переглядів: 17

   

27 січня у Благодатнівській ЗОШ І – ІІІ ступенів ім. Г.П. Берези відбулась чергова зустріч учнів 5 - 11 класів з старшим інспектором ювенальної превенції Золотоніського РВП ГУНП в Черкаській області Шкварою Юлією Володимирівною та старостою нашого села Шевченком Дмитром Володимировичем. З учнями школи обговорили правові проблеми, метою яких є формування в учнів правосвідомої поведінки у школі та поза нею, розповіли учням про шкідливі звички, необхідність здорового способу життя, про жорстокість й насильство серед однолітків та провели профілактичну бесіду на тему правової відповідальності за вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень неповнолітніми та поширення булінгу.

Під час зустрічі йшла мова і про соціальні мережі як реальну загрозу віртуального світу та про права дитини, присутнім нагадали правила безпечного користування інтернетом. Учням також пояснили, як діяти в небезпечних ситуаціях.

А також, старший інспектор відзначила той факт, що майже у всіх випадках відповідальність до 18 років за дітей несуть їх батьки. «Тому перед тим, як вчинити щось неправомірне, необхідно завжди пам’ятати, що вашим батькам доведеться за це відповідати», - підкреслив староста села.

Ця зустріч очевидно заставила задуматись дітей про їхні дії та вчинки і свою поведінку суспільному житті.

Гості побажали учням безпечного й радісного життя, а ми висловлюємо щиру подяку Шкварі Ю.В. та Шевченку Д.В. за цікаву та змістовну зустріч. Такі зустрічі з молоддю – це ефективний спосіб профілактики правопорушень та формування активної громадянської позиції молоді.

Важливо! Тож вкотре звертаючись до батьків, наголошуємо: приділяйте максимум часу вихованню Вашої дитини, роз’яснюйте їй основи поведінки (кожен вчинок має свої наслідки), цікавтесь де Ваша дитина проводить свій вільний час та чим займається.

Життя і здоров’я наших дітей – найвища цінність!

                                                                           Заступник директора з виховної роботи Наталія Власенко


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень