A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Ще раз про «Зів’яле листя»

Дата: 23.11.2021 18:43
Кількість переглядів: 13

 

Кропивнянська загальноосвітня школа І-ІІІ 

https://www.facebook.com/vikylya.ivzhenko/videos/2090418264450597

Ще доки в осені не відібрано права, ще доки зів’яле листя шурхотить під ногами, учні 10 класу запрошені на урок української літератури до місцевого парку. Це не просто екскурсія, це урок-передмова до вивчення творчості Івана Франка, зокрема збірки «Зів’яле листя».

Читач старшого покоління знає про Івана Яковича як про поета громадянської та філософської лірики, юний читач сьогодення віддає перевагу ознайомленню із прекрасною «ліричною драмою» поета.

Учні озвучили цікаві факти із життя та творчості І.Франка, уважно слухали про три кохання в житті поета, зібрані у «жмутки». Збірка й назву має відповідну, адже взаємності та гармонії не було. Та вірші ПРЕКРАСНІ! «Тричі мені являлася любов…», «Чого являєшся мені у сні?» (покладено на музику, виконується В. Козловським. До речі, 10-класники її не чули, бо з усіх радіостанцій і музичних каналів вона звучала у середині 2000-х), «Ой ти , дівчино з горіха зерня».

В останні осінні дні юні і прекрасні хлопці та дівчата 10 класу спілкувалися між собою, раділи сонячній погоді, створювали феєрверки із листя. До медіа групи входили: Стеценко Анна, Пономаренко Роман, відеопрезентація - Головко Денис. — з Кариною Лущик та ще 3 в Kropivna, Cherkas'Ka Oblast', Ukraine.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень