A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Дистанційний семінар вчителів математики

Дата: 23.11.2021 18:47
Кількість переглядів: 7

23 листопада відбувся практичний дистанційний семінар вчителів математики Золотоніської територіальної громади на базі Золотоніської спеціалізованої школи № 2 інформаційних технологій на тему «Використання STEM-технологій щодо формування ключових компетентностей на уроках математики» в режимі онлайн через Google Meet.

Заступник директора з навчально-виховної роботи школи, учитель математики Людмила Бондаренко наголосила, що запровадження STEM-освіти під час вивчення математики є викликом сьогодення, поділилась досвідом проведення STEM-фестивалю у школі, під час якого вчителі математики взяли активну участь, презентуючи проєкт 3D-моделювання. Також було зазначено, що школа є учасником Всеукраїнського інноваційного пілотного проєкту «Розроблення та впровадження навчально-методичного забезпечення в умовах реалізації нового Державного стандарту базової середньої освіти на 2021-2027 роки».

Світлана Лискова поділилася досвідом використання елементів STEM-освіти на уроках математики, розповіла про цікаву рубрику «#математика_для_життя».

Ксенія Літвинська зосередила увагу на новому навчальному предметі у 5-му пілотному класі НУШ «Інтегрований курс STEM (МАО)».

Катерина Громова ознайомила учасників семінару з технологією WEB-квестів для мотивації навчальної діяльності учнів, провівши майстер-клас з їхнього створення.

Колеги всіх шкіл громади відзначили практичну цінність досвіду роботи вчителів математики СШІТ2 щодо підвищення якості освіти та професійної компетентності педагогів.

Робота семінару була плідною. Дякуємо вчителям громади за співпрацю! Особлива вдячність педагогам СШІТ2 за високий професіоналізм та інноваційну діяльність.

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень