A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Семінар класних керівників 5-8 класів

Дата: 28.03.2023 18:57
Кількість переглядів: 29

Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису

28 березня 2023 року згідно Плану КУ"Золотоніський центр професійного розвитку педагогічних працівників" на базі КЗ «Золотоніська санаторна школа Черкаської обласної ради» відбувся семінар класних керівників 5-8 класів закладів освіти Золотоніської громади.

Почався семінар з презентації закладу освіти у формі екскурсії. Учасники відвідали навчальний корпус, медичний блок, зокрема, фізіотерапевтичний кабінет, хореографічний зал. Завітали гості до учнів 1-го та 2 -го класів. Екскурсія закладом освіти продовжилась презентацією учнівських проєктів, де були представлені колективні роботи учнів 5-8 класів. Усі вони були об’єднані спільною ідеєю - «Україна єдина і непереможна». Цікаво презентувала сучасні книги класний керівник 8–Б класу – Синьоок Олена Павлівна.

«Перемагати українською» - такий девіз виховного заходу, який підготувала класний керівник 8 класу Олена Синьоок. Учасники ще раз переконалися, що перемагати ворогів можна не лише на полі бою, а й в звичайному житті, боронячи та плекаючи рідне слово. Напад росії на Україну не лише змусив багатьох співвітчизників перейти на українську, а й спровокував справжню хвилю словотворення. Українці реагують на дійсність неологізмами, вчать нові поняття й надають звичним словам нового значення. Восьмикласники проаналізували воєнну мовотворчість нашого народу.

Семінар завершився позакласним заходом «Іменем козацької України», який підготували учасники молодіжного шкільного театру разом із класними керівниками 7 та 8 класів Наталією Строкань та Вірою Кулініч. Війна увірвалася в наше життя, зруйнувала всі плани, мрії, доторкнулася своїм чорним крилом до кожної родини. Та дух українців не зламати, він з кожним днем стає все сильнішим. Юні актори ще раз нагадали кожному з нас, що тільки разом ми знищимо запеклого ворога. Перемога за нами. В єдності – наша сила, саме такий меседж лунав зі сцени.

Підсумком семінару стало нагородження учнів та педагогів, учасників творчих конкурсів директором КУ"ЗЦПРПП" Наталією Строкань.

Семінар був пронизаний національно-патріотичним спрямуванням, вірою в ПЕРЕМОГУ та пройшов у теплій атмосфері!

Слова вдячності висловлюємо директорці Оксані Даценко, заступникам директора Ользі Сідєльніковій, Тетяні Доценко класним керівникам 5-8 класів та всім працівникам санаторної школи, хто долучився до організації та проведення семінару на високому рівні.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень