A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Семінар класних керівників 5-8 класів

Дата: 28.03.2023 18:57
Кількість переглядів: 25

    

28 березня 2023 року згідно Плану КУ"Золотоніський центр професійного розвитку педагогічних працівників" на базі КЗ «Золотоніська санаторна школа Черкаської обласної ради» відбувся семінар класних керівників 5-8 класів закладів освіти Золотоніської громади.

Почався семінар з презентації закладу освіти у формі екскурсії. Учасники відвідали навчальний корпус, медичний блок, зокрема, фізіотерапевтичний кабінет, хореографічний зал. Завітали гості до учнів 1-го та 2 -го класів. Екскурсія закладом освіти продовжилась презентацією учнівських проєктів, де були представлені колективні роботи учнів 5-8 класів. Усі вони були об’єднані спільною ідеєю - «Україна єдина і непереможна». Цікаво презентувала сучасні книги класний керівник 8–Б класу – Синьоок Олена Павлівна.

«Перемагати українською» - такий девіз виховного заходу, який підготувала класний керівник 8 класу Олена Синьоок. Учасники ще раз переконалися, що перемагати ворогів можна не лише на полі бою, а й в звичайному житті, боронячи та плекаючи рідне слово. Напад росії на Україну не лише змусив багатьох співвітчизників перейти на українську, а й спровокував справжню хвилю словотворення. Українці реагують на дійсність неологізмами, вчать нові поняття й надають звичним словам нового значення. Восьмикласники проаналізували воєнну мовотворчість нашого народу.

Семінар завершився позакласним заходом «Іменем козацької України», який підготували учасники молодіжного шкільного театру разом із класними керівниками 7 та 8 класів Наталією Строкань та Вірою Кулініч. Війна увірвалася в наше життя, зруйнувала всі плани, мрії, доторкнулася своїм чорним крилом до кожної родини. Та дух українців не зламати, він з кожним днем стає все сильнішим. Юні актори ще раз нагадали кожному з нас, що тільки разом ми знищимо запеклого ворога. Перемога за нами. В єдності – наша сила, саме такий меседж лунав зі сцени.

Підсумком семінару стало нагородження учнів та педагогів, учасників творчих конкурсів директором КУ"ЗЦПРПП" Наталією Строкань.

Семінар був пронизаний національно-патріотичним спрямуванням, вірою в ПЕРЕМОГУ та пройшов у теплій атмосфері!

Слова вдячності висловлюємо директорці Оксані Даценко, заступникам директора Ользі Сідєльніковій, Тетяні Доценко класним керівникам 5-8 класів та всім працівникам санаторної школи, хто долучився до організації та проведення семінару на високому рівні.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень