A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Визначено переможців Дванадцятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти»

Дата: 30.05.2021 18:58
Кількість переглядів: 8

 Відбулася Дванадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» в Київському Палаці Спорту.

Організовувала та проводила виставку Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України (лист МОН України № 1/11-8567 від 01.12.2020, лист НАПН України № 2-7/156 від 04.12.2020).

?Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю ділової програми з найбільш актуальних і важливих питань галузі освіти, чисельністю учасників усіх ланок освіти та кількістю відвідувачів є найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні.

?У конкурсах і заходах виставки взяли участь навчальні заклади та наукові установи України, закордонні навчальні заклади, агенції освіти за кордоном, регіональні і муніципальні органи управління освітою, наукові та навчально-методичні центри, асоціації, фонди, виробники і дистриб'ютори засобів навчання, програм, проектів та рішень для освіти.

?Команда закладів освіти Черкаської області на чолі з управлінням освіти і науки та інститутом успішно представили свої напрацювання.

КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» відзначений Гран-прі «Інноваційна та наукова діяльність».

?У номінації «STEM-освіта: сучасні формати й практичні рішення від дошкільника до компетентного учня і студента» Черкаський навчально-тренінговий центр STEM-освіти КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» нагороджений золотою медаллю, Коробівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» Золотоніської міської ради отримав золоту медаль.

?У номінації «Створення і впровадження сучасних засобів навчання, продуктів, програм, систем і комплексних рішень для підвищення якості освіти» Черкаський гуманітарно-правовий ліцей Черкаської міської ради нагороджений золотою медаллю.

?У номінації «Використання цифрових інструментів для забезпечення ефективного дистанційного й змішаного навчання в кризових умовах» відзначено золотою медаллю Першу міську гімназію Черкаської міської ради.

?У номінації «Сучасна інклюзивна освіта: кращі практики, розробки і підготовка кадрів» представили наробки Черкаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №8 Черкаської міської ради та комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Чигиринської міської ради і отримали срібні медалі.

У номінації «Упровадження державних стандартів освіти» отримали нагороди (золоті медалі) Черкаська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №20 Черкаської міської ради; комунальна установа «Золотоніський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Золотоніської міської ради Черкаської області і комунальний заклад «Смілянська спеціалізована мистецька школа-інтернат Черкаської обласної ради».

Вітаємо всіх учасників та зичимо нових звершень і подальших перемог!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень