A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

«Миколайчики» для гімназистів із Миколаєва

Дата: 10.12.2022 18:59
Кількість переглядів: 6

«Миколайчики» для гімназистів із Миколаєва: масштабна волонтерська акція від учнів, батьків та педагогів

http://zologym.co.ua/mykolaychyky-dlia-himnazystiv-iz.../

Благородні й добрі справи робляться, як зазвичай, спонтанно та невимушено. Принаймні такі традиції нашої гімназійної родини. Так, власне, склалося й цього разу. Цей випадок – яскравий приклад прекрасної взаємодії педагогічного, учнівського та батьківського колективів у середині нашого гімназійного організму. Коли ми не тільки навчаємо дітей, готуємо до справжнього дорослого життя, розвиваємося самі, але й взаємодіємо. Кожного дня. І не забуваємо про головне – про людяність, підтримку тих українців, кому нині значно скрутніше, ніж нам.

Традиційний для нас сценарій комунікації стався і цього разу. Усе банально. У переддень Дня Гідності та Свободи звернулася зі справді прекрасною ініціативою Голова батьківського комітету школи Наталія Пліс: давайте станемо Святими Миколаями для тих дітей, хто пережив більше лиха, ніж ми тут. Далі все просто, рішення знайшлося. Лариса Грицюк, очільниця гімназії №29 у місті Миколаїв, давня знайома, колега і побратимка на педагогічній ниві нашої директорки Валентини Боченкової.

Опісля ж це все було затверджено на загальних зборах голів батьківських комітетів класів. Флешмоб стартував і всі ми лише руки розводили із масштабів фідбеку від учнів, батьків та вчителів. Жодних умов, жодних «рознарядок». Хто мав бажання – той втілив. А результат – вражаючий. Кожен клас підготував свої оригінальні різдвяні пакунки для своїх одноліток. Для тих, кому 2022-й рік запам’ятався значно трагічніше, ніж нам.

Висновок головний: ми непереможні. Від малого до великого, як то кажуть. Ми завжди дамо руку підтримки один одному, щоб не трапилось.

Вітаємо Миколаївську гімназію №29 із прийдешніми святами і маємо надію на подальшу дружбу. Ми вас любимо. Ми всіх любимо, українців!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень