A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Семінар класних керівників 1-4 класів

Дата: 29.03.2023 19:00
Кількість переглядів: 8

   

29 березня 2023 року згідно Плану КУ"Золотоніський центр професійного розвитку педагогічних працівників" відбувся виїзний семінар класних керівників 1-4 класів закладів освіти Золотоніської громади історичними місцями Чигиринщини. Організатором заходу був Деньгівський НВК.

Учасники семінару відвідали в м.Чигирині історико – архітектурний комплекс “Резеденція Б.Хмельницького”, в с.Суботові Іллінську церкву (до речі, саме її фасад зображено на купюрі 5 гривень), в якій знаходиться одне з імовірних поховань Богдана Хмельницького та Замчище Хмельницьких, де екскурсовод пані Світлана розповіла цікаві історичні факти та захоплюючі легенди. Класні керівники побували в Свято-Троїцькому Мотронинському монастирі, розташованому на території так званого скіфського мотронинського городища в с.Мельники. Освітяни завітали до Холодного Яру, де росте 1000-літній дуб Максима Залізняка, а поруч розташована братська могила мирних жителів х.Буда, яких розстріляли фашисти в роки Другої Світової війни. 

За один день педагоги «побували» на кілька століть в минулому, занурились у вир славних подій та відчули вільний дух козаків, подорожуючи місцями, де зароджувалося та гартувалося козацтво!

Слова вдячності висловлюємо директорці Марії Поляковій, заступнику директора з навчально-виховної роботи Таїсії Хименко, класним керівникам 1-4 класів та всім працівникам Деньгівського НВК, хто долучився до організації та проведення виїзного семінару.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень