A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Благодійна акція "Допомога звільненому Херсону"

Дата: 15.12.2022 19:05
Кількість переглядів: 4

  

Учні, батьки, вчителі ЗОШ #3 долучились до благодійної акції "Допомога звільненому Херсону". Разом зібрали продукти харчування, воду, засоби особистої гігієни.
Долучились і до акції "Теплі шкарпетки для воїнів ЗСУ". Особлива подяка 1-А класу (класний керівник Мокій Алла Миколаївна) за активну участь в акції.
Учні 2-А (класний керівник Беркут Віра Леонідівна), 2-Б (класний керівник Давиденко Ольга Іванівна), 4-Б  (класний керівник Шарабура Валерія Валеріївна) зібрали свої кишенькові гроші, щоб задонатити їх для ЗСУ, приготували малюнки, виготовили листівки.
Учні школи взяли участь в акції "Смілива гривня". Вони збирали монетки, залишаючи здачу з обідів та дрібних покупок. Зібрану суму перерахували на благодійний рахунок для допомоги воїнам ЗСУ. Найактивнішим були учні 7-Б класу (класний керівник Капленко Ольга Миколаївна) та 6-А класу (Гудюк Наталія Станіславівна).
Цього тижня проходить благодійна акція Різдвяні подарунки для дітей Херсонщини та Миколаївщини "Кращий прояв любові - це турбота!".
Робити добрі справи легко - разом до перемоги!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень