A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Онлайн конференція «Внутрішня система забезпечення якості освіти в контексті інституційного аудиту»

Дата: 05.04.2023 19:08
Кількість переглядів: 10

    

5 квітня 2023 року відбулася онлайн конференції «Внутрішня система забезпечення якості освіти в контексті інституційного аудиту», учасниками якої стали педагогічні ради усіх закладів освіти Золотоніської територіальної громади (всього 13 шкіл, включаючи інтернати).

Захід організовано управлінням Державної служби якості освіти у Черкаській області спільно з Центром професійного розвитку педагогічних працівників Золотоніської міської ради.

Начальник відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування управління Олена Чмигова у презентації висвітлила питання забезпечення функціонування компонентів внутрішньої системи забезпечення якості освіти та проведення самооцінювання освітніх і управлінських процесів у закладі освіти. Говорили про місце кожного педагога в розбудові та функціонуванні внутрішньої системи забезпечення якості освіти, детально обговорили питання оприлюднення критеріїв, правил і процедур оцінювання учнів та педагогічних працівників.

Директори шкіл, їх заступники та працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників Золотоніської територіальної громади активно долучилися до обговорення даного питання, подякували за надану грунтовну допомогу та висловили побажання на подальшу співпрацю.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень