A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Відкриття кабінету безпеки

Дата: 15.12.2022 19:08
Кількість переглядів: 11

  

Сьогодні в Золотоніській ЗОШ №6 відбулося відкриття кабінету безпеки, опорного у Золотоніській ТГ. Цьому передувала велика підготовча робота колективу школи під керівництвом директора закладу освіти Пузєєва О.О., який боронить нашу Україну, у тісній співпраці з Золотоніським РЦГУ ДСНС, міським відділом освіти, комунальною установою «ЗЦПРПП». Учасників привітали працівники Черкаського управління ДСНС України. До всіх присутніх зі словами вітання звернулися представник обласного управління ДСНС Головня В.А., директор КУ «ЗЦПРПП» Строкань Н.В., головний спеціаліст відділу освіти Польова Л.В., заступники директора школи Єршова Ю.В. та Фурдига Н.А.

Кабінет поділений на осередки безпеки, укомплектований технічними засобами, тематичними стендами, основними зразками пожежного спорядження, іграми, літературою, роздатковим матеріалом та повністю готовий до проведення уроків безпеки, навчальних занять, тематичних зустрічей.

Перше заняття було не лише святково-урочистим, а й наповненим важливою інформацією з безпеки життєдіяльності. Діти переглянули відео про мінну безпеку, продемонстровану працівниками ДСНС. Фрагменти занять з пожежної, мінної, дорожньої безпеки провели з учнями вчителі Хабло М.О., Третякова Л.В., Коршун О.В. Медична сестра Савенко А.Ю. та соціальний педагог Озірська О.В. познайомили школярів з основними прийомами домедичної допомоги. Ігрову діяльність з учнями продемонструвала присутнім педагог-організатор Карпенко І.М. Психолог Степанюк В.І. надала важливі рекомендації з психологічного розвантаження.

За ініціативи представників ДСНС школярі стали учасниками обласного конкурсу дитячого малюнка "Я у безпеці з МВС" .Від рятувальників учні отримали подарунки: цікаві буклети та зошити.

https://www.facebook.com/DSNSCHERKASY/posts/pfbid02uW4fd9LjsKFUXxzMVQ8SDL9kfkiDodPsoqbpWUpRdnLLmHGqR57MMizbNPAdmonPl


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень