A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Творчий проєкт «Україна Майбутнього»

Дата: 17.04.2022 19:29
Кількість переглядів: 18

У тяжкі часи нас врятує мужність, а наших дітей - творчість! Саме заради підтримки маленьких українців та українок, компанія Нафтогаз разом з Центром «Розвиток КСВ» та ініціативою Дівчата STEM, розпочинає творчий проєкт «Україна Майбутнього».

Ми хочемо підтримати нашу креативну молодь, об'єднати дітей та підлітків всієї України, де б вони зараз не знаходились, та запропонувати їм уявити - якою буде Україна після Перемоги. Тому відкриваємо збір творчих робіт (у будь-якому форматі, це може бути малюнок, вірш, оповідання, відео, аудіо, тощо) згідно наступним категоріям:

????Місто;

????Архітектура;

????Освіта;

????Мода;

????Література;

????Кіно;

????Інтернет-простір;

????Герої України;

????Інше — для всіх робіт про Україну майбутнього, що не підпадають під вищеперелічені тематики блоків.

Світ має знати, якою діти бачать Україну після Перемоги, тому всі роботи будуть опубліковані на нашій сторінці в Instagram - https://www.instagram.com/ukraine_future_prosperity/. Радимо підписатися і вам та слідкувати за оновленнями нашого проєкту!

Крім цього, відібрані роботи увійдуть в окрему збірку «Україна Майбутнього». За допомогою цієї збірки ми зберемо кошти на підтримку дітей, постраждалих від війни в Україні. Більше деталей в Положенні - https://bit.ly/3Jvj1nQ

А також доєднуйтеся до нашої групи у Viber - https://bit.ly/3jp8DTR - там будуть обговорення та анонси всіх важливих подій проекту.

Закликаємо ділитися цим постом, аби більше дітей та підлітків дізналися про цей конкурс та змогли долучитися, розрадити себе та допомогти іншим!

Давайте разом підтримаємо наших дітей заради України Майбутнього! #ukraine_future


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень