A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Шкільне життя учнів загальноосвітньої школи №3

Дата: 03.02.2021 19:48
Кількість переглядів: 23

Кожен вчитель своєю діяльністю намагається якось урізноманітнити шкільне життя учнів, зробити його дійсно корисним. Зацікавити, розвеселити, розсмішити, підняти настрій на весь день і все це зробити з користю, здобуваючи при цьому певний багаж знань – це підсилу лише вчителю.

Одним з важливих засобів розвитку особистості школяра є позакласна робота, тому організація позакласної роботи в школі відіграє велике значення для вчителя географії.

Різноманітна позакласна діяльність сприяє розкриттю індивідуальних здібностей дитини, які не завжди виявляються на уроці. Різноманітність позакласної діяльності сприяє самореалізації дитини, підвищенню її самооцінки, впевненості в собі, тобто позитивному сприйняттю самого себе. Включення учнів у різні види позакласної роботи збагачує їх особистий досвід, знання про різноманітність людської діяльності, формує необхідні практичні вміння і навички.

Возможно, это изображение (2 человека, ребенок, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (3 человека, ребенок, люди сидят, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (один или несколько человек)Возможно, это изображение (4 человека, ребенок, люди сидят и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (6 человек, люди сидят, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (ребенок, стоит и в помещении)Возможно, это изображение (5 человек, ребенок, люди сидят, люди стоят и в помещении)

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень