Відділ освіти Золотоніської міської ради та виконавчого комітету

Учителі Золотоніської спеціалізованої школи № 2 інформаційних технологій продовжують роботу по вповадженню медіаграмотності в життя сучасних школярів

У рамках проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» на уроці української мови у 8-А класі при вивченні ділових паперів діти працювали над створенням газети (учитель Л. Толстоп’ятова), а учні 8-Б класу, вивчаючи відокремлення, «завітали» на 3-й книжковий фестиваль у Черкасах та готували власні репортажі про шкільні події (учитель Г. Васильчук). Ключовою впродовж тематичного дня, присвяченого гендерній рівності, на уроках словесності була вправа «Біжи як дівчинка» (Ю. Опанасенко). Дев’ятикласники навчалися аналізувати контент телеканалів, їхню цільову аудиторію та перевіряли інформацію про власників телеканалів на уроках мистецтва (учитель Т. Терещенко), а також відчули себе редакторами нових українських видань початку ХХ ст., працюючи з анонімним листом і готуючи його до публікації (учитель В. Заіка).

Цікавою стала спроба для учнів 8-Б класу на уроці історії України (учитель М. Галат) провести вибори гетьмана на Чорній раді. Дебати точилися між І.Брюховецьким та Я. Сомко. Було переконливо і цікаво!

Тож учні СШІТ упевнені: медіаграмотність – актуально й необхідно!

Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (3 человека, ребенок, люди сидят и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек)Возможно, это изображение (3 человека, ребенок, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек, сидит и в помещении)Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек, стоит и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека, люди сидят и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек и в помещении)Возможно, это изображение (5 человек, люди сидят, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (один или несколько человек и в помещении)Возможно, это изображение (в помещении)Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят, люди сидят и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека, ребенок, люди стоят, люди сидят и в помещении)Возможно, это изображение (3 человека, люди сидят и люди стоят)Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (5 человек, люди сидят, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (7 человек, люди стоят и в помещении)



« повернутися до списку новин