A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Завершився перший етап сертифікації вчителів початкових класів. Успішно пройшла тестування вчитель Деньгівського НВК Корзун Катерина Олексіївна. Вітаємо з першою перемогою та бажаємо подальших успіхів.

Дата: 16.03.2021 19:53
Кількість переглядів: 10

Сертифікація! Більшість вчителів початкових класів дуже бояться цього слова. Але це не про нашу Катерину Олексіївну Корзун, вчителя початкових класів Деньгівського НВК. Коли адміністрація школи запропонувала вчителям пройти  сертифікацію, Катерина Олексіївна відразу ж погодилась, бо хотіла перевірити свої сили та професійну майстерність, хоч і не працює в НУШ, а є вчителем 4 класу. Адже сертифікація - це поштовх до вдосконалення. 

Катерина Олексіївна готувалась старанно: перечитала багато методичної літератури, переглянула вебінари, досконало вивчила Санітарний регламент. І от результат: завдання ЗНО склала і тепер готується до наступних етапів. Ми горді, що поруч з нами працює талановита колега, креативний і творчий педагог. Це людина, яка закохана у свою справу, любить дітей, вчить їх мислити і творчо готує уроки. Хочемо побажати  Катерині Олексіївні успіхів!

Усім вчителям початкових класів порада від Катерини Олексіївни:

" Не бійтеся спробувати свої сили і довести самому собі, що ви це можете. Адже дуже важливо досягати висот! Давайте будемо змінюватися разом з нашими учнями!"

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень